01. 02. 2020, 20:37:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01. 02. 2020, 20:51:36 uživatelem Jul-diskusni-forum-iana.)
Ach bože.
1. Člověk umístí na fórum článek a čeká, že se rozjede diskuse.
2. Dlouho se nic neděje.
3. Rozjede se diskuse, ale o pravopisu slova "p*ča".
Ten kantor není z Moravy, je to můj krajánek ze Sudet (ale je Čech). A napsal to s ypsilonem proto, že na internetu se tenhle pravopis uchytil. Nevidím v tom problém, jelikož pravopis inkriminovaného slova PČP neupravují (). Stejně tak nevidím problém v tom, že se k nějakému slovu vytvořila internetová dubleta. Podle mě je to přirozený jazykový vývoj, na rozdíl od zvěrstev typu "hostka". A mimochodem můj vyučující opravdu není hloupý, jen je mladý a neformální a má smysl pro humor.
1. Člověk umístí na fórum článek a čeká, že se rozjede diskuse.
2. Dlouho se nic neděje.
3. Rozjede se diskuse, ale o pravopisu slova "p*ča".
Ten kantor není z Moravy, je to můj krajánek ze Sudet (ale je Čech). A napsal to s ypsilonem proto, že na internetu se tenhle pravopis uchytil. Nevidím v tom problém, jelikož pravopis inkriminovaného slova PČP neupravují (). Stejně tak nevidím problém v tom, že se k nějakému slovu vytvořila internetová dubleta. Podle mě je to přirozený jazykový vývoj, na rozdíl od zvěrstev typu "hostka". A mimochodem můj vyučující opravdu není hloupý, jen je mladý a neformální a má smysl pro humor.
„Člověk se nadchne ještě i netečným paprskem nejvzdálenější hvězdy. Proto začíná teorie pohledem k nebi.“
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"