01. 02. 2020, 16:44:59
(01. 02. 2020, 13:52:40)Sosna Napsal(a):(01. 02. 2020, 05:59:51)Juliana Napsal(a):(01. 02. 2020, 03:21:41)Sosna Napsal(a): Co to tvrdý y, Juliano?Ale pobavila jsem se.
Jak jako "Juliano"? Já jsem tu jeho diplomku nepojmenovala. Osobně se domnívám, že tam napsal ypsilon proto, že se to tak na internetu prostě píše.Jen mě překvapilo, že to napsal universitní kantor (tu chybu). Jinak samozřejmě sranda.
Adevr: Pokud vím, Juliana studuje v Praze, tak nevidím důvod, proč ten člověk píše ypsilon tam, kde být nemá, ale je možné, že je třeba původem Moravan. Nicméně si myslím, že není dobré nahrazovat měkké i ypsilonem někde jen proto, že "se to tak píše na netu". Pokládám to za prznění jazyka. Ale to myslím všeobecně. A píču, teda vlastně píšu to jen proto, že mě to udivilo, ale jinak nemám potřebu se v tom šťourat, je to jen sranda.
To fakt takhle vnímáš? Myslíš že to použil jen proto, že byl možná z Moravy?
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell