08. 01. 2020, 18:55:22
Jo, je to asi 200 stránek s poznámkama ve Wordu, nicméně výsledek se vejde na jednu stránku doufám. Pouze v případě, že bych chtěl některá úskalí více rozebírat, což už jsem zkusil, bylo by to na stránek +-10. Zjistil jsem, že se v tom jen stále přehrabuju a nejsem schopný z toho vytáhnout jen to podstatné. Přestalo mě to bavit, chtěl jsem pokračovat v průzkumu ještě rok, ale je to v podstatě stále to samé a čekání na zázrak se nekoná. Faleš faleš faleš, přetvářka, pokrytectví, hloupost, nedozrálost, manipulace, zoufalství, lži, růžové brýle a nesplněné/nesplnitelné naděje jsou bohužel dominujícími fakty v této rozsáhlé louži hledání a poznání. V podstatě nevím čeho jsem chtěl dosáhnout, s odstupem času mi to přijde zbytečné.
Každopádně uživatel o-k má částečně pravdu s tím stavebním byznysem, částečně je to způsobené migrací do měst a jejich okolí z jiných míst
Každopádně uživatel o-k má částečně pravdu s tím stavebním byznysem, částečně je to způsobené migrací do měst a jejich okolí z jiných míst