09. 12. 2019, 19:35:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10. 12. 2019, 00:53:24 uživatelem Jul-diskusni-forum-iana.)
(09. 12. 2019, 09:51:11)adevr Napsal(a): Nesmíš to vzdávat. Boj s levicovými zrůdami musí pokračovat, jinak hrozí Orwell... :¨)
Drahý adevere, o to rozhodně nemusíš mít strach. Já jsem z národa, který nekapituluje a zkouší to pořád znovu a znovu.

Ranidragon: Rasistická pasáž je tohle: "Jedna z věcí, se kterou se setkávám celý život, je diskriminace kvůli mojí barvě pleti. Lidé mi vždy říkali, že nemůžu nosit to, co chci. Jediným důvodem, proč si to mysleli, bylo, že nikdy neviděli nikoho mého etnického původu třeba v reklamě. Proto jsem se rozhodla to změnit." Jinými slovy: "Imigrovala jsem do vaší země, vy zlí rasističtí Britové, a běda vám, jestli budete jakkoli komentovat můj vzhled. Jste omezení, protože v britských reklamách a britské módě je moc Britů a málo černochů. Proto jsem se to rozhodla změnit."
Obsahově úplně souhlasím s tím, co napsal adevr, ačkoli tobě bych to možná řekla... zdvořileji.

Citace:Možná je to také tím, že nečtu ty správné štvavé a manipulativní weby, eventuelně určitým způsobem ideologicky orientovanou literaturu.
Hezky provokativní souvětí.

Citace:Potíž je v tom, že si myslím, že každá ideologie je vlastně neschopností analyzovat správně a logicky konkrétní problémy při zaujetí objektivního stanoviska, což je takové, kdy jsou vědomě potlačeny emocionální hnutí typu příchylnost a odpor. Pokud opustíme pevnou půdu analytického myšlení, tak není žádný způsob, jak rozlišit, co je správné. Ti, kteří se nechávají unášet jen svými nekontrolovatelnými pocity, pak už nevidí realitu takovou jaká skutečně je, ale pouze si do prostoru kolem sebe projektují své představy.
Rozlišení mezi dobrým a zlým je morální pocit, ne racionální úsudek. Ale z nějakého důvodu se nemůžu zbavit vágního morálního pocitu, že nechci, aby gangy černochů a Arabů okrádaly, mučily, znásilňovaly a zabíjely lidi v mé (nebo jiné) vlasti. Je to zvláštní, ale je to tak. Pocity umějí být posedavé...
„Člověk se nadchne ještě i netečným paprskem nejvzdálenější hvězdy. Proto začíná teorie pohledem k nebi.“
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"