09. 12. 2019, 09:51:11
(08. 12. 2019, 21:45:50)Juliana Napsal(a): Je od vás milé, že jste se rozhodli oživit vlákno k Jasmin Benoitové, a omlouvám se, že jsem se nezapojila do diskuse dříve, ale mám notebook v opravě.
RainDragon: Mně osobně třeba vadilo, že je Jasmin ve svojí kritice britské společnosti otevřeně rasistická.
Adevr: Nemyslím, že by sluníčkáři uznali, že "dostali argumentačně po čuni", a proto se stáhli. Spíš vyklidili pole proto, že a) už bylo po prajdu, b) naznali, že s těmi *** fašisty na fóru nic neudělá ani jejich dobře míněná osvětová kampaň, protože my dva jsme příliš natvrdlí, nevzdělaní, zlomyslní a přestárlí, než abychom pochopili evangelium tolerance a diverzity, a ti ostatní nejsou dost ideologicky uvědomělí nebo jsme je infikovali.
Nesmíš to vzdávat. Boj s levicovými zrůdami musí pokračovat, jinak hrozí Orwell... :¨)
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell