04. 12. 2019, 12:03:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04. 12. 2019, 12:16:09 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(04. 12. 2019, 11:47:46)raindragon Napsal(a): Fibril: No, ujíždí na goth style, což je fakt trochu děsivé.
Adevr: Ráda bych ti rozuměla, ale nemám vůbec, ale fakt vůbec ponětí, o čem to mluvíš. Žiješ očividně v úplně jiné realitě než já.
To je dobře, já svou realitu miluju... je docela fajn, pohodová , hřejivá a radostná... co ta tvoje? Bylo by mi líto kdyby byla jiná...
Ale k věci , asi jsem to původně moc ,,rozkošatěl", ale chtěl jsem naznačit, že nemáš pravdu o té mlčící většině... a že to řeší jen jedna strana.
Takže stručněji.
Například Juliana iniciovala hlasování o Prague Pride, kde jsi se také mimochodem měla možnost zúčastnit, a ve vláknu ,tuším že, Prague Pride -letś ace it, se ta ,,druhá" strana projevovala docela vehementně. Končilo to nahlašováním, udáváním ...atd
A našlo by se toho víc, jen se mi nechce ztrácet čas.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell