03. 12. 2019, 14:22:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03. 12. 2019, 16:17:34 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(03. 12. 2019, 13:32:28)raindragon Napsal(a):(02. 12. 2019, 21:56:16)Ilmatar Napsal(a): Řekla bych, že tady pořád visí otázka, jestli osoba takového typu má/může reprezentovat asexuály jako typ a skupinu. Pokud vím, závěru jsme se nedobrali. Ale možná mi něco uniklo?
No, tak zásadní otázka je, zda někdo vůbec může rozhodovat o tom, jaká osoba by nás asexuály měla reprezentovat.
I kdybychom teoreticky vzali naši skupinku cca pěti a půl diskutujících jakožto kompetentní výborpovolaný rozhodnout tento problém, tak se nejspíš stejně neshodneme na tom, jak by takový ideální asexuál měl vypadat a jak by měl vystupovat na veřejnosti.
A i kdybychom se náhodou shodli na opaku, tedy na tom, že nějaká osoba není hodna toho nás reprezentovat ( ehm ..), mělo by to vůbec nějaký význam? Pořád jsme jen nepatrná skupinka lidí, která v podstatě neví nic o tom, co si ta mlčící většina vlastně myslí.
Mlčící většina? Já bych řekl, že těch sluníčkářskejch co si tu polonahou bábu prosazovali, tu bylo víc než dost. Ale dostali argumentačně po čuni, a tak bez hlaholících soudruhů za zády se před fakty raději stáhli. Jen ještě předtím zase poslali žádosti k mému zabanování a dostal jsem opět od těch láskodemogracii prskajících slunek negativní hodnocení , za odlišný názor. OJOJOj.. :

Že to vždycky odnese ten chudinka Adevr...

Je to zákeřná pokálená banda, s pytlíkem trávy a poslintaným pětadvacetiletým plyšákem ve značkovém batohu od ježíška ( ač alách je lepčejší, jen nenosí dárky, dynamit v to nepočítaje... ) , co neví vůbec nic o životě, a i přesto se snaží poučovat a tahat asexuály do homosexuálních aktivních komunit.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell