02. 09. 2019, 17:53:03
(02. 09. 2019, 17:24:38)Fibril Napsal(a): Adevr: Ten jsem chtel taky zminit, a pak jsem ho opomnel, ten muslimskej svet. Tam je to podobny. Fotr domluvi snatek sve dcery s nejakym bratrancem, a ona to skousne, pac ma strach. Misto aby v noci fotrovi usekla palici a pak se prostrilela na zapad. Samozrejme by pri tom zahynula, ale lepsi nez 40 let nestastnyho manzelstvi...a mohla by sebou vzit do pekla par idiotu
Btw. taky dokazu nejen v cistou lasku verit, ale i ji zit. Nicmene to nerozporuje, ze bych v nejakych situacich nemohl nekoho sejmout. Zivot je hra, a okolni prostredi a lide v nem jsou pro nas castecne zrcadla a castecne kulisy, ktere nam pomahaji se bud sebezdokonalit, nebo se sebedestruovat.
Jeden clovek mi kdysi rekl, hrej kazdy den hru jakou chces...chces-li byt dnes opilec, pij...chces-li byt gambler, hrej...chces-li pomahat nemocnym, bez a delej to....chces byt poulicni muzikant, sedni s kytarou na ulici a hrej...protoze vse je tak snadne.
A tohle jde i aplikovat na tu lasku...bud ji dneska ziju, nebo nikoliv. Muze v tom byt hodne rozporu, ovsem o tom vsem je variabilita zivotni cesty.
A veda je pro mne chladna v tom, ze mne nasilim nuti jit v nejakych uz predem nekym overenych kolejich. Nicmene ja chci jit vlastni cestou...
Podle toho co jsi právě napsal, už je mi jasné jak moc teoretizuješ.
Nechci teď psát o tom, jak si myslíš že je jednoduché někoho sejmout, a to píšu jako člověk který se dostal opravdu do drsných situací, ale zejména jak totálně kloužeš po povrchu pojmu ,,láska." Očividně si to pleteš s přátelstvím nebo spíš s vzájemnou či jednostrannou sympatií.
A vlastně, kdyby jsi byl někdy skutečně do někoho jiného zamilovaný, tak tu tvou teorii o tom, jak je ,,život pouze hra", by jsi určitě musel přinejmenším uvážit.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell