05. 07. 2019, 12:18:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05. 07. 2019, 13:28:49 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(05. 07. 2019, 11:41:44)peter.lacey Napsal(a):(04. 07. 2019, 23:39:01)Juliana Napsal(a): To chápu, mně třeba připadá přemrštěná kategorie "panromantiků". Ona je ta rozbujelá taxonomie vlastně zbytečná, protože stejně nemůže nahradit osobní charakteristiku daného asexuála a k základní orientaci stačí klasické schéma hetero-/homo-/bi-/aromantik.
Přesně tak. Když mi bylo 15, v Československu žili jenom normální lidé, pár nemocných teploušů a špetka exhibicionistů. V biologii jsem se pak dověděl ještě o nemocných fetišistech, pedofilech, gerontofilech, zoofilech a nekrofilech. V 18 letech jsem si myslel, že už znám všechny úchylky na světě a najednou jsem v různých časopisech četl o metrosexuálech, bisexuálech, transsexuálech a různých jejich odstínech a kombinacích ... Dá se to všechno vůbec zapamatovat?
A to asi nevíš a tramtarárasexuálech. Ty vzrušují trumpety.
Ten lesk, ty otvory! Potvory....
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell