25. 01. 2019, 06:15:32
(24. 01. 2019, 11:19:34)Lucius Pelner Napsal(a):(24. 01. 2019, 02:49:31)Juliana Napsal(a):(23. 01. 2019, 21:23:16)Lucius Pelner Napsal(a):(22. 01. 2019, 23:01:06)Juliana Napsal(a): Vítej.Na výšce máš zřejmě docela slušnou šanci, že potkáš nějakého asexuála i naživo, pokud to není vysloveně nějaká maličká universita. A celkově bývá prostředí na vysokých školách otevřenější různým identitám (čímž nemyslím levicové LGBT-aktivisty, ale to, že studenti celkově mají tendenci respektovat a chápat odlišnost).Np
Nemůžu říct, že bych byl na malé univerzitě. Jenom na naší fakultě je nás po vyhazovech z prváku v ročníku přes sto padesát. Ale přesto jsem se zatím s žádným asexuálem nesetkal (Nebo o tom alespoň nevím). Samozřejmě, je nás ve škole tolik, že nemůžu znát ani polovinu lidí, ale stejně, zatím jsem neměl to štěstí. Nebo jsem třeba jenom nehledal dost dobře![]()
Co je to za universitu, jestli se můžu zeptat?
Většina asexuálů asi nebude vnějškově rozpoznatelná.Na FF UK sice existuje qeer spolek, ale členskou základu tvoří asi čtyři osoby a ani jedna z nich není asexuální. To, že se tam vyskytují asexuálové, jsem zjistila až dodatečně - i přes tohle fórum.
Třeba za Tebou někdo sám přijde, když se doslechne, že jsi taky asexuál. Nebo zjistíš přes fórum, že někdo studuje stejný obor jako Ty.
Adevr: A mnoho taky ne.
Taky studuji Uk akorát FaF. A nepopírám, že možná nějaké asexuály máme. Ono je samozřejmě těžké něco takového poznat, pokud se s těmi lidmi opravdu dobře neznáš. Tak možná ale potkám časem více lidí. I díky tomuhle fóru
Páni, FaF, to smekám!

„Člověk se nadchne ještě i netečným paprskem nejvzdálenější hvězdy. Proto začíná teorie pohledem k nebi.“
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"