10. 01. 2019, 17:50:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10. 01. 2019, 17:57:10 uživatelem Lucius-diskusni-forum- Pelner.)
(09. 01. 2019, 16:11:47)Morwen Napsal(a): Připojuji se k "uvítacímu výboru" Vítej!
Tvůj příspěvek (vlastně už dva ) se mi líbí způsobem zpracování (už po dvou odstavcích jsem si říkala, jak se to dobře čte a od srdce jsem zasmála, když v závěru vylezlo, že jsi skoro-profesionál - a nejspíš by se mi tvé romány četly velmi dobře, záleželo by pouze na tématu, zda bych po nich sáhla... ).
Ještě víc se mi však líbí obsahově, protože vypovídá o velikém kusu práce na tvé osobnosti a naznačuje, že hodláš pokračovat... Takové lidi, kteří se rozhodli být sami sebou, velmi ráda vidím kolem sebe a samozřejmě i zde.
Hele, díky hrozně za milý příspěvek Nemyslím si, že píšu tak dobře, ale je hezké, jestli ti to tak připadá. Musím ale popravdě ještě upravit hodně chyb, než budou moje věci vydavatelné. Mám už naplánované další příběhy, dokonce i celou románovou sérii, ale těžko říct, jestli ty příběhy někdy všechny dokončím a jestli budou hlavně takové, jaké chci. No možná, když se nevzdám, časem...