09. 01. 2019, 14:08:55
Děkuji za milé přijetí. Taky si myslím, že by asexualita neměla být takový velký problém, ale většina lidí ji vůbec nechápe nebo v ni ani nevěří, takže prohlašovat veřejně svoji orientaci nemá moc smysl. I lidé, kterým jsem o ní řekl, ji poznali teprve díky mně. Myslím, že by se informace o asexualitě měly rozšiřovat, protože povědomí o nás ve společnosti stále žalostně chybí. Možná to znamená, že se k nám přidají i lidé, kteří jako my doopravdy nejsou, ale to je jejich volba a jejich rozhodnutí na strávení života. Stále je tady i spousta takových, kteří se potřebují najít a vlastně ani nevědí, co jsou doopravdy zač. Jsem si jistý, že pokud asexualita skutečně vstoupí do všeobecného povědomí, bude nás ještě daleko více a za to bych byl doopravdy rád.
A ano, psaní mi dost pomohlo překonat moji existenční krizi. Naštěstí už jsem teď někde trochu jinde a dokáži daleko lépe ocenit sám sebe a to, co doopravdy jsem.
A ano, psaní mi dost pomohlo překonat moji existenční krizi. Naštěstí už jsem teď někde trochu jinde a dokáži daleko lépe ocenit sám sebe a to, co doopravdy jsem.