13. 10. 2018, 02:58:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13. 10. 2018, 02:58:56 uživatelem Jul-diskusni-forum-iana.)
(12. 10. 2018, 19:55:50)Charlie Napsal(a): Veľa iných ľudí by sa za toto malo radšej zabiť, ale tí sedia v politike a riadia naše úbohé (a)sexuálne životy. Ty sa za to vraždiť nemusíš. A ak už to raz budeš chcieť, tak zavolaj a spáchame hromadnú samovraždu.
Ale teraz vážne. Môj partner tiež vie, že som asex a náš sex je strašne komická záležitosť, lebo ja pozerám film a furt sa pýtam "no už?" "rýchlo" "nedrncuj so mnou, chcem sa dívať" a potom to nejak skončí. Neznášam to a som nešťastný. Ani neviem ako to mám popísať, ale on bez úplného sexu asi žiť nevie. Ale pripravujem ho postupne na to som na tom dobre. A ak ma fakt naserie, tak ho pošlem do puče a budem konečne voľný. To bude krása.
Proboha, to je ale hrozné, nechat si tak ubližovat. Na mě to z Tvého popisu působí jako zneužívání někoho, kdo trpí, ale z nějakého důvodu neumí říci ne - nebo si myslí, že nemůže... Strašná představa, že tohle někdo prožívá. Je to Tvoje věc a nechci se Ti do toho motat, ale je mi z toho úplně úzko.
Lyre: Možná by bylo dobré promluvit si s Tvou nejlepší kamarádkou stejně jako s mamkou a s přítelem. Určitě by to pochopila a pokusila by se být ohleduplnější, takhle tě jen znejisťuje a zřejmě o tom sama neví, což není dobré ani pro jednu z vás. Věřím, že by se Ti pak ulevilo, a každopádně držím palce.
„Člověk se nadchne ještě i netečným paprskem nejvzdálenější hvězdy. Proto začíná teorie pohledem k nebi.“
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"