12. 10. 2018, 19:55:50
(11. 10. 2018, 14:17:23)Lyre Napsal(a): Mám pocit, že bych se měla zabít, protože jsem lhářka a podvodnice.
Veľa iných ľudí by sa za toto malo radšej zabiť, ale tí sedia v politike a riadia naše úbohé (a)sexuálne životy. Ty sa za to vraždiť nemusíš. A ak už to raz budeš chcieť, tak zavolaj a spáchame hromadnú samovraždu.
Ale teraz vážne. Môj partner tiež vie, že som asex a náš sex je strašne komická záležitosť, lebo ja pozerám film a furt sa pýtam "no už?" "rýchlo" "nedrncuj so mnou, chcem sa dívať" a potom to nejak skončí. Neznášam to a som nešťastný. Ani neviem ako to mám popísať, ale on bez úplného sexu asi žiť nevie. Ale pripravujem ho postupne na to som na tom dobre. A ak ma fakt naserie, tak ho pošlem do puče a budem konečne voľný. To bude krása.
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."