17. 08. 2018, 00:33:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17. 08. 2018, 00:36:10 uživatelem Jul-diskusni-forum-iana.)
(15. 08. 2018, 11:10:34)raindragon Napsal(a): Omlouvám se já, měla jsem zřetelněji vyjádřit, že se jedná o lichotku .
Mě se tvůj způsob vyjadřování moc líbí.
Ano, jistě. Přehnané ochranářství zbavuje lidi motivací k vlastní činnorodosti. Otázkou tedy zůstává vždy ta správná míra.
Já osobně se kloním na stranu trochu větší míry ochrany slabších, protože mám pocit, že v současném světě je stále převaha společností, které jsou spíše utiskovatelské. Nicméně je to můj subjektivní názor a někdo jiný to může vidět v jiných souvislostech.
Jé, děkuju, toho si moc vážím. Mně se zase líbí, jak píšeš ty, je to takový decentní, jemně důmyslný a citlivý styl. Co se mě týče, přijde mi, že se poslední dobou vyjadřuji těžkopádně a překombinovaně.
Možná je fakt, že ochrana slabších se vyplatí. Kolik je asi mezi zdánlivě slabými budoucích vědců a umělců...
*
Grča:
No, ale když je dostupné online fórum pro diskusi, zpravidla je dostupný i Google.
*
A jé, adevrova nenávist. Mizím.
„Člověk se nadchne ještě i netečným paprskem nejvzdálenější hvězdy. Proto začíná teorie pohledem k nebi.“
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"