07. 08. 2018, 06:48:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07. 08. 2018, 06:57:13 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(06. 08. 2018, 22:19:46)Grča Napsal(a): zelené městské stvoření tož každý není cíťá jak ty, to že tě to třeba i nadavuje ti věřím, to ovlivnit nedokážeš. Mě na tvém tvrzení vadí, smrdí to mě, smrdí to všem. Že by kozel voněl ale netvrdím. Ale o kozlovi to nebylo že koza nemá varlata, takže pach je naprosto minimální. Ono i kravské mléko má svůj pach oproti bílé tekutině v krabiciAle... prostě smrad je smrad. Tvarůžky smrdí , durian smrdí... atd. Plno z takových věcí jím, nemám zásadní problém s čímkoli, od hmyzu, velryb, přes zkvašené kobylí mléko, po vráňata, věř tomu že jsem ve světě ochutnal ledacos.
Ale kozinu prostě nemusím. O tom jak dokáže svým puchem znehodnotit i plno jiných sýrů a uzenin uložených opodál, jsem zde už psal, a je to pro mne důkaz maximální smradlavosti.
Je mi docela fuk že koza nemá varlata, ale to mléko prostě smrdí jako nadržený kozel, a jeho pachuť jsem vždy po ochutnání cítil hodně dlouho.
Není pravda to co píšeš, že co nechutná mě, nemá chutnat ostatním, jsou třeba lidé kteří pijí a jedí i tělesné výměšky a smrad ignorují....a já je i přesto toleruji.
Jen mi to připadá nechutné.
Ale je mi jasné že jako člověk tyjící po kozí farmě,budeš můj názor mít vždy za nepřátelský, a jakékoli, i ty nejjasnější argumenty budeš negovat.
Každopádně rozdíly mezi smradem a vůní existují, i přes to že někteří rádi a se zálibou čichají třeba ke svým prdům.
Co se týče kravského čerstvě nadojeného mléka, tak to fakt nesmrdí, ale je cítit po smetaně. Tu jsme z něj vždy sbírali a tlouklo se z ní máslo. Balilo se do křenových listů, a byla to lahůdka.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell