18. 07. 2018, 00:24:49
(17. 07. 2018, 22:56:11)EDW Napsal(a): No nevím, podle toho, co o sobě napsal, jsem s ním téměř zajedno. Mám to téměř stejně. Podívat se na zadek a na prsa je přirozené a jak je vidět, ani asexualita s určitým heterosexuálním závanem s tím nic neudělá. U mě je to složitější o to, že mě většina žen nedokáže zejména intelektuálně zaujmout. Nevím proč, ale ze života mám zkušenosti jenom s těmi jednoduššími. Takže problém může být ještě i hlubší...
EDW
Přirozené v tomhle smyslu jsou různé věci, třeba znásilnění, infanticida a vzájemné vybírání parazitů. Přirozený se nerovná dobrý, ušlechtilý, žádoucí, ospravedlněný, normativní, bla bla bla.
Asexualita s tím něco udělat může a nemusí. Tohle zní, jako by na cizí intimní partie čučeli všichni asexuálové, protože si nemůžou pomoct.
A hledal jsi na universitě, v museích, na výstavách, v diskusních klubech, na přednáškách? Inteligentních lidí je obecně málo (logicky, už jenom podle Gaussovy křivky) a žen prý ještě méně (podle toho, co jsem četla, mají Evropanky IQ průměrně o 5 bodů nižší než Evropané, čili 95), takže by to asi chtělo hledat na specifických místech.
„Člověk se nadchne ještě i netečným paprskem nejvzdálenější hvězdy. Proto začíná teorie pohledem k nebi.“
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"