15. 08. 2017, 14:34:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15. 08. 2017, 14:35:45 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(15. 08. 2017, 13:49:54)NTLL Napsal(a):Jup Napsal(a):Já vztah ani nehledám, stačí mi, když si mám s kým pokecat, jít ven
Hledat přátele mezi asexuály je jistě skvělý nápad. Pokud jsi tedy také asexuálka, tak to bude dobrý stmelovací prostředek, člověk se pak necítí být takový exot, když u sebe má také někoho takového.
Co se týká vztahů, tak v 16 není kam spěchat. Vím, že v dnešní době jsou ve "vztahu" i děti na ZŠ, ale to není žádná láska, to je obyčejná frajeřina. Na SŠ bych to i možná toleroval, tedy pokud by se jednalo o slušný pár, který to spolu myslí vážně, no bohužel člověk se spíše setká s nevybouřenými puberťáky, kteří se o přestávce olizují na chodbě a svůj intimní život probírají před celou třídou a dají si sakra záležet, aby to každý slyšel. Nakonec se stejně rozejdou po měsíci kvůli nějaké hlouposti, takové páry mi jsou k smíchu
Tohle není nijak odsouzeníhodné či snad směšné ,je to jen přirozená část zkoumání a hledání u běžné populace dospívajících. Nějak se to přece naučit musí!
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell