07. 06. 2017, 07:12:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07. 06. 2017, 08:18:31 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(06. 06. 2017, 16:31:39)NTLL Napsal(a):(06. 06. 2017, 14:09:22)raindragon Napsal(a): Líbí se mi, že to někdo také tak cítí. To, že pokud jako asexuálové nejsme pod tím neustálým tlakem naplnění fyzické potřeby, tak je to vlastně výhoda, protože se můžeme v klidu věnovat rozvoji intelektu, nejrůznějších zájmů a přátelských vztahů ke svému okolí.
Ani vlastně nevím, co mě na tom tolik těší. S "většinovými" se bavím o podobných věcech, ale u asexuálů pro mě konverzace získává naprosto nový rozměr.
Tohle mi připadne tak trošku až radikální. Vždyť proč?
Já mám hromady kamarádů co nejsouasexuálové a jsou v pohodě, morálně i intelektem... a nemám pocit že by mne při řeči mocí mermo chtěli ojet.
No občas možná ano, ale s tím se dá pracovat... a může to být někdy i zábavné.
Neber to negativně, ale nechápu ten ,,nový rozměr".
Jako že se při debatě s někým, kdo běžně souloží nedokážeš uvolnit? Jako že pořád musíš myslet na to, že ... co vlastně?
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell