11. 05. 2017, 08:41:55
(08. 05. 2017, 00:37:51)Lennis Napsal(a): Jen ještě pro přesnost, i když moc mezi lidi nechodím, když ano, jdu hlavně mezi uniformy (a koho by nepřitahovali muži v uniformách? Mě, neříkám, že jsou všichni úžasní, ale být v místnosti s 60 členy IZS v uniformách čekajících na udělení vyznamenání za statečnost a necítit ani náznak zájmu o žádného z nich?). Jsem z hasičské rodiny. A ještě jednu věc bych měla uvést, několik let chodím jako doprovod taťkovi na akci udílení cen Sportovce roku Libereckého kraje (chodíme jako zástupci našeho města). A ani na této akci nic a to přitom někteří hokejisté, no řekněme, že přehlídka to není k zahození. U všech těchto mužů (i žen, zvážila jsem opravdu všechno) jsem samozřejmě přemýšlela jen o tom, zda mě nezaujmou povrchně, zamilovanost k těmto příkladům nepatří.
Je dobře, že jsem se mohla někde vypsat. Trochu to pomohlo utřídit si myšlenky, protože, i když vím, co chci, okolí na mě tlačí a chce jiné odpovědi, než dávám. A věta, že vlastně nevím, že mi partner schází, protože jsem ho ještě nikdy neměla, padá v různých variantách dost často (z mé strany však ne).
Tak to se zdá vcelku jasné, pokud tě nepřitahují ometálovaní hrdinové, unifomovaní ochránci společnosti a ani ztepilí sportovci, možná že se jen snažíš držet jakéhosi vzoru všeobecně přijímaných ideálů.
A opak může být v tvém případě to pravé, najdi si ošklivého, s pupíkem, nehrdinského tuctovce, a snad i chudobného.
Možná nakonec vzplane láska, a ty zjistíš že jsi zrozena k tomu z takového člověka udělat prince.
Tedy pryč s domělou asexualitou, vrhni se do náruče netvorům a ať vášně zaplanou.
Není třeba mi za tyto rady děkovat, a zvát mne na pozdější případné svatební veselí...
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell