12. 04. 2017, 13:38:44
Víš ty co adevre??? Tohle je věc,která mě vždycky strašně zajímala...Spousta lidí mluví o tom že měli krizi po sedmi letech Je sice pravda,že někteří říkají,že jí měli dřív,snad dokonce po pěti, ale já si vždycky tak nějak myslel,že je to blbost..Že když jsou 2 lidi v pohodě a rozumí si,tak přece žádnou krizi mít nemůžou..nebo ano? No,napíšu a dám vědět až bude ten rok za námi a povím vám co je na tom pravdy...Doufám,že nic Možná je to taková ta věc,který většina lidí věří, jako kdysi lidi věřili,že Země je placka...Každopádně ať tak či tak,zajímá mě co se u nás za ten rok semele..Ale současně vím,že zrovna beryze na to kašle a bere to jako naprostej nesmysl Když jsme se o tom spolu tenkrát bavili odpověděla něco ve smyslu "Když mě bude s**t tak tě prostě nakopu do pr**** ať jsme spolu roky tři nebo sedm" Jinými slovy,ani po sedmi,ani po osmi,ani po devíti letech nemám vyhráno
A...ne...není takhle vulgární pořád... ani já na ní..Všechno je to jen v legraci..Každopádně když padne pátek večer,já si dám pivíčko....hmmmmm pivíčko......A sedneme si spolu k online hrám který hrajeme spolu proti nepříteli,nestačil bych naší diskuzi při přepisování sem hvězdičkovat To je fakt hrozný jak s přibývajícími lety se ten vztah mění... Ale to už jsem zase někde jinde a navíc jsem se jí ani nezeptal jestli to takhle můžu pálit na net takže..třeba příště :-P
A...ne...není takhle vulgární pořád... ani já na ní..Všechno je to jen v legraci..Každopádně když padne pátek večer,já si dám pivíčko....hmmmmm pivíčko......A sedneme si spolu k online hrám který hrajeme spolu proti nepříteli,nestačil bych naší diskuzi při přepisování sem hvězdičkovat To je fakt hrozný jak s přibývajícími lety se ten vztah mění... Ale to už jsem zase někde jinde a navíc jsem se jí ani nezeptal jestli to takhle můžu pálit na net takže..třeba příště :-P