03. 04. 2017, 13:55:23
Fajn, už pár dní zvádzam dosť ťažký boj o prežitie, nakoľko po roku ma znova navštívila stará kamoška alergia, ktorá tu pár dni so mnou pobudne deň i noc, lebo veď vonku všetko tak krásne kvitne a k tomu vyzerám ako kvalitný šialenec s červenými podliatými očami, tečúcim nosom a maximálne nesústredene tliacham jednu sprostosť za druhou, no je pravda, že týchto pár veľmi pozitívnych a optimistických viet mi pravdepodobne uvoľnilo ľavu nosnú dierku a ja môžem nachvíľu dýchať ako človek. A možno si sem prišiel len toto napísať a už sa nikdy neukážeš, no vedz, i keď sa ani prinajmenšom nepoznáme, som úprimne rád za to, kam ste to spoločne dopracovali a pevne verím, že to bude tak i naďalej.
A pre vás ostatných, starých harcovníkov, mám otázku. Vidíte rozdiel v tom, či a ako sa vyvíja(la) táto stránka a jej obsah pred pár rokmi, dajme tomu 5 a viac a teraz? Čisto vaše pocity a postrehy.
Pekný slnečný deň všetkým.
A pre vás ostatných, starých harcovníkov, mám otázku. Vidíte rozdiel v tom, či a ako sa vyvíja(la) táto stránka a jej obsah pred pár rokmi, dajme tomu 5 a viac a teraz? Čisto vaše pocity a postrehy.
Pekný slnečný deň všetkým.