15. 03. 2017, 22:43:56
(15. 03. 2017, 21:28:35)Charlie Napsal(a):T je pravda, a myslím že to mnohdy bývá i kvůli tomu že se ptají stále dokola a nezajímají se o věc do hloubky, tak jim stejně nikdo neodpoví. I když tady teď někteří prskají, tak to tak, i přes ty jejich vypouštěné sliny, je.(14. 03. 2017, 21:40:56)adevr Napsal(a): Někdy na jaře mám asi v Brně křtění knížky , tak tě musím opít, abych ti trošku poničil mozkové buňky,,,
Tak to budem rád, zabijem si pár buniek! Aj tak mám z nich zbytočne ťažkú hlavu. To sa potom ešte dohodneme.
btw, teraz mi napadlo, je len málo ľudí, ktorí tu ostanú aktívnejšie dlhší čas. Čiže je to stále dokola aj o tom, že niekto založí vlákno, kde sa predstaví, kde sa opýta, čo je vlastne zač a či je normálny, pár ľudí mu odpíše, on odpíše možno dvakrát a tým to hasne. Odvtedy je buď tichý pozorovateľ, alebo proste zmizne.
Fórum je o diskusii, myslím si. Niektorým sa neoplatí si kvôli pár riadkom ani zakladať nick.
Zajímavé příspěvky se ale dočkají i dobrých reakcí..
Za těch pár let jsem tu ledacos přečetl, ale poslední dobou ty čtrnáctky co přemýšlí jaký typ asexuála jsou, no tak to moc přínos fakt není., a tak to pak upadá jako Bravíčko...
Ohledně Brna se samozřejmě ozvu... ještě taky nevím termíny, kdy tu knížku vyprovodíme na svět.
Zatím vím jen že bych měl jet v létě na Krákor, podpořit nějaké známé na vystoupení. Tak doufám že se tam objevím i dříve.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell