17. 02. 2017, 12:10:28
Nebuď na ňu taký zlý . Aj Viewegh nejako začínal a teraz by sa mu u vás v Čechách predala zjavne aj kniha Naše rodinné odkazy na chladničke ...
(17. 02. 2017, 12:01:07)adevr Napsal(a):(17. 02. 2017, 03:55:38)Juliana Napsal(a):(16. 02. 2017, 19:15:43)notfeelingit98 Napsal(a):Citace:Tak to zní zajímavě a dost originálně, už dlouho jsem nikoho neslyšela říct, že píše o reálném světě.
A zveřejňuješ svoji tvorbu někde na webu?
No... můj první plán je to nejdřív zkusit "tradiční" cestou a obesílat nakladatelství s nabídkou svého rukopisu. Láká mě představa mít jednou na poličce vlastní knihu... nebo víc. Ale možná to nakonec dopadne jinak a skončím šťastně na webu. Kdo ví.
Tak budu držet palce, ať to vyjde.
Kéž by to bylo tak jednoduché...
I když na druhou stranu, ještě ž to tak jednoduché není, to by umřelo pno stromů kvůl natištěným blábolům, o kterých si myslí že jsou zajímavé jen jejich autor a ze slušnosti někdy jeho blízcí.
Navíc v našem státě mnohdy vládne docela neprofesionalita u lidí kteří přijímají nové texty neznámých autorů. Jsme navíc malý trh, a i proto nakladatelé neradi riskují.
Ale třeba je tvůjtext tak výborný,že se o něj vydavatelství poperou.
Většinou je ale třeba vytrvalost, i paní Rowlingové to chvilku trvalo než se Harry Potter dostal na pulty knihkupectví