17. 02. 2017, 12:01:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17. 02. 2017, 12:07:51 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(17. 02. 2017, 03:55:38)Juliana Napsal(a):(16. 02. 2017, 19:15:43)notfeelingit98 Napsal(a):Citace:Tak to zní zajímavě a dost originálně, už dlouho jsem nikoho neslyšela říct, že píše o reálném světě.
A zveřejňuješ svoji tvorbu někde na webu?
No... můj první plán je to nejdřív zkusit "tradiční" cestou a obesílat nakladatelství s nabídkou svého rukopisu. Láká mě představa mít jednou na poličce vlastní knihu... nebo víc. Ale možná to nakonec dopadne jinak a skončím šťastně na webu. Kdo ví.
Tak budu držet palce, ať to vyjde.
Kéž by to bylo tak jednoduché...
I když na druhou stranu, ještě že to tak jednoduché není, to by umřelo plno stromů kvůl natištěným blábolům, o kterých si myslí že jsou zajímavé jen jejich autor a ze slušnosti někdy jeho blízcí.
Navíc v našem státě mnohdy vládne docela neprofesionalita u lidí kteří přijímají nové texty neznámých autorů. Jsme navíc malý trh, a i proto nakladatelé neradi riskují.
Ale třeba je tvůj text tak výborný, že se o něj vydavatelství poperou.
Většinou je ale třeba vytrvalost, i paní Rowlingové to chvilku trvalo než se Harry Potter dostal na pulty knihkupectví, a jen doufám že nebudeš sdílet osud muže který se jmenoval John Kennedy Toole, který mimochodem napsal dvě skvělé knihy. A bohužel o tom až příliš dlouho byla přesvědčena pouze jeho matka.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell