16. 11. 2016, 23:38:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16. 11. 2016, 23:43:24 uživatelem ke-diskusni-forum-x!k.)
Mě se to v celku povedlo. Sexuálně mě nepřitahují ani kluci ani holky, žiju několik let s klukem a spojuje nás to, že máme na většinu věcí stejný názor a oba rozumíme IT. Původně jsem doufal, že mi bude pomáhat s programováním. To ho moc nebaví, ale rozumí tomu, takže i o tom se občas můžu pobavit, ukázat co dělám a tak. On hodně rozumí správě Linuxu. Díky něj sem se k Linuxu dostal a taky mě to celkem baví. Většinu správy serveru na kterém běží i toto fórum dělám sám, ale někdy zkompiluje nové verze gentoo balíků on. Když je velký problém, třeba s RAID nebo LVM, tak to řeší on, má s tím víc zkušeností.
Tak třeba jednou někoho takového tady taky najdeš a budete mít společné zájmy.
PS: Taky jsem slyšel o gumové kachně prvně a to programuju od cca 13ti. Mě je obvykle jasný jak co funguje, jen projdu relevantní kód. Když něco nefunguje, nejvíc pomáhá debugger a průběžné logování stavů. I kdybych kachně všechno řek, kachna mi neřekne hodnoty proměnných v třísté iteraci.
Tak třeba jednou někoho takového tady taky najdeš a budete mít společné zájmy.
PS: Taky jsem slyšel o gumové kachně prvně a to programuju od cca 13ti. Mě je obvykle jasný jak co funguje, jen projdu relevantní kód. Když něco nefunguje, nejvíc pomáhá debugger a průběžné logování stavů. I kdybych kachně všechno řek, kachna mi neřekne hodnoty proměnných v třísté iteraci.