09. 05. 2016, 21:21:17
Článek vyšel tam, kde vyšel. Potkal jsem pár lidí, kteří psali takové články třeba o psychologii. Bylo to úplně stejné. Není to žádný odborný text, často je to vyloženě úvaha autora. Musí to být zajímavé pro širší okruh čtenářů, tomu je obsah zcela podřízen. A kolik času tomu článku mohlo být věnováno, na to si každý odpovězme sám.
Pro mě je sexuolog totéž co kouč (v dnešním slova smyslu), podle toho k jejich výrokům přistupuji. Rozčilovat se nebudu. Kačenka říká, že je stoprocentně inkarnovaný archanděl Uriel a druhý příchod Kristova vědomí, Ovar se vyjadřuje úplně ke všemu, zřejmě se rád poslouchá, tak jim to přejme, vždyť tu také svobodně vyjadřujeme své názory.
Pro mě je sexuolog totéž co kouč (v dnešním slova smyslu), podle toho k jejich výrokům přistupuji. Rozčilovat se nebudu. Kačenka říká, že je stoprocentně inkarnovaný archanděl Uriel a druhý příchod Kristova vědomí, Ovar se vyjadřuje úplně ke všemu, zřejmě se rád poslouchá, tak jim to přejme, vždyť tu také svobodně vyjadřujeme své názory.