21. 03. 2016, 21:10:41
(20. 03. 2016, 02:21:45)MUC Napsal(a):(20. 03. 2016, 00:01:57)adevr Napsal(a):(29. 02. 2016, 19:27:10)MUC Napsal(a): Ako som písala,mám doma mačičky. Hoci sú vseci strerilizovani, kocúre reagujú ako kocúre.
Já raději sterilizované zelí nebo okurky.
No, ja tiež, ale nešlo to inak.....Mojimi príroda mocne mávala a Šnúrik už začal obťažovať Máčika už ako 5 mesačný!
Veleslavin, to je štastie....kočička je asi neplodná. Asi nemá ruje. Pre istotu by som ju nechala pozreť doktorovi, aby som mala istotu, že inak je v pohode. Maminej kočičke sa zapálila maťernica a z velkosti malíčka a zvečšila na velkosť špekáčka. Ešte šťastie, že sa na to prišlo a nepuklo to. Inak neplodné sú aj trojfarebné kocúre. Teda akože kocúre, lebo má o alelu v géne viac, takže gen vyzerá aj ako mačka, aj ako kocur (XXY). XX ma mačka a XY ma kocúr.
Mačka pokial nemá ruju, tak sa tvári nechápavo , alebo otrávene .....
[/quote]
No, každopádně,ona je u mně rozhodně na správné adrese. Jinak,když nad tím přemýšlím, přijde mi zvláštní,že i zvířata mají podobné problémy. U lidí to celkem chápu, za hodně věcí si můžeme sami svým způsobem myšlení,chováním, nebo možná je to karma,nevím, ale u zvířat bych čekala,že na tom budou líp,
přece žijí v souladu s přírodou víc než my.