12. 03. 2016, 00:00:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12. 03. 2016, 00:13:22 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(11. 03. 2016, 16:33:47)demik Napsal(a): ako som si tak cital tvoje ostatne prispevky, nie si o nic mensia hysterka ako ja ale snad sme sa uz dovybalancovali. Pravda je, ze prehnane citlivy som a asi berem veci priliz vazne.
A tady jsou, ( použiji známé české přirovnání ) ta kamna úrazu, ...tady jsi se spálil.
Nejsem žádná hysterka, hipsterka a ani housenka . ( Po slovensky húsenica, čili sova v Senici.)
Já se jen rád obouvám do lidí, kteří se berou někdy příliš vážně a moralizují. Neber to obouvání doslova, ač mám několikery kožené boty, z lidské kůže nejsou žádné. Není na obuv příliš vhodná.
Ale to píši kvůli tvé hysterii, takže se nemusíš bát, že se do tebe obuji. I když se možná zase nějaké přehnané reakce na moji téměř filozofickou úvahu, znovu dočkám.
Ale s tím počítám, a možná by jsi si ze mne mohl vzít příklad... Ač jsem očividně charakterově vadný, přesto mám život fajn, a pár lidí kolem sebe co mě docela berou.
Třeba na pivo, či na procházku krmit vltutě, nebo na hůl...
A když jsi sám, hledáš se v sexualitě...tak ...pokusím se svou slabou latinou krkolomně parafrázovat Panožku : Fugit te ipsum.
Uvolní tě to.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell