16. 02. 2016, 12:25:52
(16. 02. 2016, 12:15:29)adevr Napsal(a): To Morwen
Dotaz:,,Doteraz som ani netušil, že také čosi vôbec existuje. Ešte to chcem skúmať ďalej a som zvedavý, kam sa dopátram."
Odpověď: ,,No těch kategorií je, co si lidi vytvářejí... tak hledej a třeba narazíš i na demižonsexuála..."
Tak nevím co je na tom tak urážlivého a sprostého či hloupého, že to vzbudilo tak hysterickou reakci.
A myslím že bránit něčí názory je dobrá věc, ale bránit se nepřiměřeným reakcím a urážkám v diskuzi je důležité.
Každý má stejné právo, demik, demižonsexual, asexual, i Morwen. Snad i Adevr... Jen je pak na každém jak si obhájí to, co vyvolá svojí nepřiměřenou reakcí. Tak to je zároveň i k tomu vybalancování.
Já každému uznávám názor , jen nevím proč bych měl couvat když mne někdo nařkne ze sprostosti a že někoho posílám do p.če. To je o té LŽI, co tě zajímá, protože jsem nic takového neudělal, a neměl ani v úmyslu.
Jen mi to přišlo jako půvabná slovní hříčka ve světle pátrání po kategoriích v lidské sexualitě, nastíněné ve vzneseném dotazu pisatelem.
Přišlo mi to dokonce vtipnější než dokola omílané a prázdné ,,hodně štěstí , a vítej mezi námi".
To co píšu, kopíruje i to, jak vystupuji ve verbální rovině. A bohužel mám negativní postoj k hysterii, a přesně tak mi následná reakce vyzněla.
S tím neudělá nic ani Voltaire, a věřím že bychom ve vztahu k lživému obviňování a hysterickým reakcím, docela souzněli.
Děkuji za odpověď.