17. 12. 2015, 00:04:05
(16. 12. 2015, 19:20:13)Maghical123 Napsal(a): Taky je možnost, že sis vytvořila "jen" blok. Plus je samozřejmě i otázka, jak by to bylo, kdybys byla delší čas s někým, koho bys měla ráda.
Jenomže mně se kluci (ani holky) prostě nelíbí a nezajímají mě jako potenciální partneři. Opravdu pochybuji, že bych někoho dokázala mít ráda tímhle způsobem. Neumím si to ani představit. Myslím, že "zdravý" člověk v sobě pociťuje alespoň schopnost k lásce, kdežto já jsem nikdy v životě při pohledu na kluka nepřemýšlela, jestli "se mi líbí" (což jsem si uvědomila až zpětně). Jsou mi prostě úplně fuk. I když se v sobě snažím úmyslně vyvolat nějaký zájem (třeba i platonický), zvrhne se to v něco komického, absurdního. A také jsem přesvědčena, že člověk, který má jen blok, tím trpí, kdežto já jsem se svým chladem k druhého pohlaví dokonale spokojená a trápí mě jenom to, když ode mě někdo chce něco nad rámec kamarádských vztahů.
„Člověk se nadchne ještě i netečným paprskem nejvzdálenější hvězdy. Proto začíná teorie pohledem k nebi.“
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"
Ludwig Feuerbach, „Podstata člověka"