27. 10. 2015, 17:26:40
Nehľadám vzorce. Práve naopak, za každým človekom sa skrýva nejaký príbeh a práve preto si nedovolím vyriecť ortieľ len na základe momentálneho stavu. Napríklad tá žena, ktorá otehotnela a rozhodne sa zostať s dieťaťom sama. Čo ak ju partner opustil alebo ovdovela a jej sa nechce do ďalšieho vzťahu? Jednoducho mám pocit, že ľudia zvyknú súdiť prirýchlo.
Vlastné dieťa nemám, ale mám blízky vzťah s početným potomstvom mojich sestier, tiež som s deťmi svojho času pracovala. Aj ja za ideál považujem úplnú rodinu, dokonca klasický model matka+otec. Tiež som názoru, že umelé oplodnenie je už za hranicami môjho presvedčenia (ak to nejde prirodzene, tak mám jednoducho smolu). Myslím, že tu sa skrýva aj odpoveď na Vašu otázku
Vlastné dieťa nemám, ale mám blízky vzťah s početným potomstvom mojich sestier, tiež som s deťmi svojho času pracovala. Aj ja za ideál považujem úplnú rodinu, dokonca klasický model matka+otec. Tiež som názoru, že umelé oplodnenie je už za hranicami môjho presvedčenia (ak to nejde prirodzene, tak mám jednoducho smolu). Myslím, že tu sa skrýva aj odpoveď na Vašu otázku