16. 08. 2015, 11:46:37
Já bych se v těchto záležitostech vykašlal na nějaký zajetý koleje, že v těch a těch letech se musí dělat to a to, když okolí a statistiky to tak nějak nastavily. Důležitý je, že už víš koho nehledat. Když ti někdo sedne natolik, že se budete chtít vzájemně ještě víc odevzdat, třeba vyzkoušíte vše. Aktuální nálada, zvědavost, hormony dělají svoje.
Nebo naopak, když se s partnerem samovolně shodnete na stejném nižším levelu, můžete to vztah posílit víc než sex. Důležitá je vzájemná shoda, nenucená souhra, že si jdete vzájemně na ruku i když to nevyžadujete.
Nebo naopak, když se s partnerem samovolně shodnete na stejném nižším levelu, můžete to vztah posílit víc než sex. Důležitá je vzájemná shoda, nenucená souhra, že si jdete vzájemně na ruku i když to nevyžadujete.
"Podívejte se, Alžběto, co já mám před sebou úkolů: trojtaktní motor, zvukový film, vyzvednout význam Komenského. A kdybych měl rodinu, tak by tady stálo tři litry mléka, půlku chleba, vyzvednout sako z čistírny." (Jára Cimrman, ležící, spící)