25. 03. 2015, 19:51:00
(24. 07. 2014, 10:58:46)Asiel Napsal(a):(23. 07. 2014, 21:38:46)Charlie Napsal(a): Vitaj,Já jsem fanoušek série TES od dob Oblivionu, který mě naprosto uchvátil svým propracovaným světem, lore, atd.
RPG hrávam aj ja a veľmi rád. teda, nie som zas až taký hráč... neprešiel som ich príliš veľa. Momentálne hrám TES V - Skyrim. A keď to prejdem, chcem konečne prejsť Gothic 3. Hanbím sa, že sa naň vrhnem tak neskoro.. jednotku a dvojku mám už prejdenú aj desaťkrát, ibaže vtedy som mal zlý PC, tak som trojku nemohol hrať. Potom som sa nejak vrhol na Skyrim (keď už mám dobrý komp) a nechcem hrať dve RPGčka naraz.
Proto jsem se nechala zlákat a upsala jsem se k TES Online...bohužel se mi zdá, že za ty měsíční poplatky hra moc nenabízí a ačkoliv to vývojáři slibovali, tak hra pro mě postrádá ten tradiční TESovský feel otevřeného světa. Takže s tím asi brzo seknu a vrátím se raději do Skyrimu nahánět mamuty a draky.
to se týká trošku vás obou
Nejlepší TES byl III - Morrowind Oblivion bylo jen pozlátko, nu a teď ten Skyrim no, dejme tomu celkem povedený(hlavně stealthkilling za vraha ). Jinak zadej si na googlu nadšenecký projekt Skywind(stále ve fázi výroby, ale už vývojáři už lecos zajímavého ukázali), ten opravdu oceňuji protože nová generace hráčů se u morrowinda nechá často odradit pro ně zastaralou a "ošklivou" grafikou, tím se jim otevře opravdu nejpromakanější sp.RPG to až vyjde, tak to pro mě osobně bude jako nalezení svatého grálu
Někdy potřebujeme připomenout, že východ slunce trvá jen minuty, ale jeho krása může hořet v našich srdcích navěky.
(Drizzt Do'Urden)
(Drizzt Do'Urden)