11. 03. 2015, 18:40:29
Vanellus: Sebelítost je vždycky zakázaná a i se strachem by se mělo šetřit, protože nás omezují, jak jsi to ostatně vystihla i ty . Díky za držení palců, zatím jsem žádné následky nezaznamenala, tak jsem tím pravděpodobně prošla se ctí. Ale nebyl to můj první takhle vážný zdravotní problém: v deváté třídě ZŠ se mi v pravém koleni zpřetrhaly všechny vazy a odtrhla chrupavka, a to jsem si také pěkně užila. Dodnes děkuji bohu, že mi noha zůstala a slouží, jak má. Jen mohu jak u té mononukleózy, tak u té operace prohlásit, že úroveň dnešních doktorů (aspoň tady u nás) je poměrně mizerná. Mononukleózu jsem si koneckonců musela vyléčit sama, protože doktoři s tím byli úplně mimo a jen jsem vlastně díky nim spolykala tunu antibiotik k ničemu. Nakonec mi pomohlo kloktání obyčejné mořské soli s teplou vodou, ústní spreje, ostropestřec v tabletách a vitamíny a ovoce. Potom jsem ostatním nešťastníkům napsala i na české forum o mononukleóze, jak se vyléčit. Takže jsem své moudro aspoň předala dál, když už většina felčarů nestojí za nic .
ChildFreeMan: S tímto výrokem mi připomínáš mou mamku, ta používá od těch dob podobnou hlášku. Naštěstí jsem díky Terrymu Pratchettovi poznala, že Smrť je docela sympaťák .
ChildFreeMan: S tímto výrokem mi připomínáš mou mamku, ta používá od těch dob podobnou hlášku. Naštěstí jsem díky Terrymu Pratchettovi poznala, že Smrť je docela sympaťák .