02. 03. 2015, 22:34:00
Těžko říct. Možná je přirozeně hyposexuální, možná je ve stresu nebo je fyzicky nemocný, nebo má nějaký psychický blok. Na první pohled mi perfektně zapadá do teorie o "syndromu hodného hocha" (rád uklízí, všem pomáhá a všichni ho mají rádi, vychovala ho pouze matka). Můžeš mu doporučit knížku Rádce pravého muže od pana Glovera, třeba mu to něco dá. (Prosím, nekamenovat! ) No ale myslím si, že je rozhodně chyba na něj tlačit a taky snažit se ho "nažhavit" tím, o čem si myslíš, že přece musí každého chlapa nažhavit. Spíš by možná pomohlo, kdyby sis ním promluvila o tom, co se líbí jemu. Taky se můžete domluvit, že si dáte třeba pár měsíců pauzu od sexu a taky od debat o sexu a budete se třeba jenom něžně nesexuálně dotýkat (pokud je mu to příjemné) a nic víc.
Každopádně to na mě působí, jakože jediná šance jak ten váš vztah zachránit je ten, že každý se bude muset smířit s velkými ústupky a rozhodně nepočítej s tím, že ho nějak zázračně vyléčíš a bude z něho ten klasický dravý chlap.
Každopádně to na mě působí, jakože jediná šance jak ten váš vztah zachránit je ten, že každý se bude muset smířit s velkými ústupky a rozhodně nepočítej s tím, že ho nějak zázračně vyléčíš a bude z něho ten klasický dravý chlap.