23. 02. 2015, 14:33:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23. 02. 2015, 14:44:18 uživatelem So-diskusni-forum-sna.)
(23. 02. 2015, 01:25:33)UweFiltr Napsal(a):Jergon Napsal(a):prostě proto, že člověk, který se rozhodne pro asexualitu (podle mého je asexualita spíš otázka životního názoru, přesvědčení a postojů než biologickou orientací, to je asi opravdu nesmysl)
To si tak trochu pleteš asexualitu s celibátem.
Kristý Napsal(a):Podívám se na internet na zprávy, co je nového, a všelijaké články o sexu...vidím titulek a je mi z toho zle...Mám v tu chvíli chuť vyběhnout někam na ulici a zařvat "My jsme tady taky!"
Vůči nám áčkům je to bezohlednost. Holt je nás prostě málo
Nezdá se ti, že chyba bude spíš na tvý straně, když pouhý titulky někde v novinách považuješ za bezohlednost? Sice jsem taky asexuál a články o sexu mě jaksi neberou, ale řvát někde, že je to bezohlednost nebo v posledních letech tolik populární slovíčko diskriminace, to je trochu moc. Přece tě nikdo nenutí ty články číst. Jinak by mě zajímalo, co bys s tim jako chtěla konkrétně dělat. Zavést cenzuru?
Kristý to, řekla bych, myslela s nadhledem, napsala jen svůj pocit z takových článků. Rozhodně by k ničemu nevedlo, kdyby šla řvát jako blázen na lidi, a Kristý to tak ani podle mého názoru nemyslela. Abych pravdu řekla, tak ta její věta: "Mám v tu chvíli chuť vyběhnout někam na ulici a zařvat: My jsme tady taky!" mě hodně oslovila. Ale diskriminace je silné slovo, ozývat by se mohli i třeba homosexuálové, že je opravdu nebaví číst, vidět a slyšet ty věčné kecy o intimním souznění muže se ženou. Stejně jako lidi nesnášející psy nebaví koukat na pořad nebo číst články o psech.
Lidi prostě nebudou brát ohled na tříprocentní menšinu. Články o sexu nepřestanou vycházet. Tolerantní vůči nám mohou být jen v tom, že nám naši orientaci nebudou vyčítat (pomlouvat, pošklebovat se a vnucovat sex).
Jinak, mě taky nudí debilní články o super orgasmu, jak si co nejvíc vychutnat plemenitbu a proč je nejlepší "furt se na někoho sápat". Trnem v oku jsou mi postelové scény z filmů a seriálů, kde konkrétní erotický moment není natočen, ale který nemá tak daleko do toho, abychom si ho mohli domyslet (čili představit si, co se děje pod peřinou). Zkrátka - vadí mi, když "po sobě lezou" - a to jinak než polibky a objímáním.