21. 02. 2015, 21:18:59
Děkuji za tvá milá slova. Něco na té čistotě možná bude. Vadí mi, jak se dnes všechno točí kolem sexu. Chybí mi mezi lidmi úcta, vzájemná důvěra, respekt, slušnost a galantnost. Vadí mi, že je všude přesexováno, reklamu na Argin Max by klidně narvali i před večerníček, ale když v práci muž pochválí kolegyni opravdu hezkou halenku, tak je hned vláčen před vedením za sexuální harašení a žena s halenkou se místo toho, aby byla polichocena a poděkovala, ještě cítí dotčena a sexuálně napadena. Proboha, kde to jsme?
Vadí mi to, jak se mi pořád moje okolí snaží někoho dohazovat a jsem úplně alergická na větu: "To ještě přijde, uvidíš." Nepřijde, nepřišlo to do třiceti, naopak, ještě mě to víc utvrdilo v tom, že to pro mě není. Úplně mě odrovnala kolegyně v bývalém zaměstnání, která další kolegyni radila, jak přimět manžela, aby jí pustil s kamarádkami na nějaký dámský víkend. Ta rada zněla: "Hele, dej mu čuchnout a máš to." Chtělo se mi z toho zvracet. Kam až můžou někteří lidé klesnout?
Vadí mi to, jak se mi pořád moje okolí snaží někoho dohazovat a jsem úplně alergická na větu: "To ještě přijde, uvidíš." Nepřijde, nepřišlo to do třiceti, naopak, ještě mě to víc utvrdilo v tom, že to pro mě není. Úplně mě odrovnala kolegyně v bývalém zaměstnání, která další kolegyni radila, jak přimět manžela, aby jí pustil s kamarádkami na nějaký dámský víkend. Ta rada zněla: "Hele, dej mu čuchnout a máš to." Chtělo se mi z toho zvracet. Kam až můžou někteří lidé klesnout?