23. 11. 2014, 10:48:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23. 11. 2014, 10:50:19 uživatelem LaBo-diskusni-forum-héme.)
No, ten můj chlap je trochu jiný než takový ten normální střed, žádný chlast, žádný fotbal, žádné machrování a rozhodně žádné kurvy, je to takový ten elegantní inteligent, který má své neprůstřelné zásady, takže ke kurvám se asi neubere a vztah (zatím) rozpouštět nechce....ale nevyhovuje mu ani nápad s milenkou. To je sice trošku lichotivé, ale zároveň mám už kapku chuť mu nějakou vnutit, protože apetit má teda velký a vidím prostě, že se trápí a mě samozřejmě zase trápí, že on se trápí. Ale taky už mě trošku štve, že se strašně moc snažím problém řešit a on pořád jen odpálkovává moje varianty, ačkoliv, jak už tady někdo napsal, je to v podstatě mnohem více jeho problém než můj, poněvadž mě je sex úplně šumák. On ho potřebuje. Rozchody z těchto důvodů určitě zamrzí, ale asi je naprosto chápu. Je na prd, že mě to opustilo už v rozběhlém vztahu. Jsem zvědavá, jak to s námi půjde dál. A díky za příspěvky.
A to, že je ztráta libida u žen docela častá si umím představit...ale jak pak mají fungovat nějaké "civilizované" vztahy, to teda nechápu. Sama bych "kdysi" bez sexu nedala ani ránu.
A to, že je ztráta libida u žen docela častá si umím představit...ale jak pak mají fungovat nějaké "civilizované" vztahy, to teda nechápu. Sama bych "kdysi" bez sexu nedala ani ránu.