11. 10. 2014, 17:17:06
(05. 10. 2014, 19:19:50)Starfire Napsal(a):Katana je japonský meč.(03. 10. 2014, 13:18:03)Charlie Napsal(a): Vitaj, mám rád zaujímavých umelcov, ktorí sú ešte aj mimochodom "na hlavu". A historický šerm veľmi obdivujem, ja by som sa zas chcel venovať napríklad lukostreľbe.Lukostřelba je fajn aktivita. Ale chce to mít buď štěstí na lokalitu, kde je střelnice s půjčovnou vybavení, nebo prostředky na pořízení vlastní zbraně a prostor pro střelbu. Jednou... jednou...
Porozhliadni sa tu a určite ešte niekam prihoď príspevok, máš zaujímavý profil, myslím, že s tebou bude kopec srandy. teda ak budeš písať.
Kopec srandy se mnou obvykle je, pokud zrovna překonám svoji přirozenou asociálnost... takže se uvidí.
(04. 10. 2014, 01:06:57)Zdenda80s Napsal(a): To je člověk podle mého gusta. Mávání mečem jsem taky chtěl zkusit, popřípadě jiné ,,historické" disciplíny. Dle profilu zájem o severskou mytologii, metal ... Marvelovky a ufouny.Jen směle do mávání mečem. Na historický šerm a přidružené aktivity máš dokonce i obličej.
Snad i někdo, kdo by pochopil chod mých chaotických myšlenek.
S těmi myšlenkovými pochody nevím, ale na druhou stranu, když se zvládám orientovat ve vlastních asociacích...
(04. 10. 2014, 18:09:32)oddcat Napsal(a): To se mi líbí.Boj s mečem můžu.Svého času jsem se pokoušela o iaido. Katanu stále mám,občas ji vemu do ruky,ale musím dávat pozor,už jsem naťukla lustr.Mám i "evropský" meč,i když s tím moc neumím.Vítej v klubu.Díky. Můžu se zeptat, co to je za meč?