15. 09. 2014, 18:20:46
Pre všetkých: teda nemyslite si, že sa s výrokom stotožňujem. Iba som chcel vedieť názory a postrehy, preto som to sem prepísal. Celkom ma zaskočilo, že sa tam dva odstavce pojednáva o asexualite, nech je to už "správne" alebo "nesprávne". Iba som sa nad tým milo pousmial. Za sublimáciu by som to ani ja nenazval.
Určite je na tom niečo pravdy, avšak si myslím, že keby chcel byť asexuál satanista, tak nemusí odrazu aj on milovať sex a užívať si ho. Proste ostane takým, akým je. Skôr mi to príde tak, že satanisti si vedia sex užiť bez zábran a netaja sa napr. sado-masochistickými praktikami, narozdiel od nejakých ťažkých pánbožkárov, ktorí si dovolia sex tak po treťom decku.
(15. 09. 2014, 10:14:38)panoška Napsal(a): Charlie, aniž bych vůbec četla, co jsi v úvodu napsal: satanisti jsou požitkáři, sex si užívají velmi rádi a bez zábran. Mají taky rituál sexu, který slouží k dosažení lásky u milované nebo jednoduše vyhlídlé osoby. A pokud někdy drží celibát, tak je to podobně jako u všech magických úkonů a jen an krátkou dobu: aby se nahromaděná síla dala využít / nasměrovat na dosažení zamýšleného cíle, nic jiného v tom prosím nehledej.
Určite je na tom niečo pravdy, avšak si myslím, že keby chcel byť asexuál satanista, tak nemusí odrazu aj on milovať sex a užívať si ho. Proste ostane takým, akým je. Skôr mi to príde tak, že satanisti si vedia sex užiť bez zábran a netaja sa napr. sado-masochistickými praktikami, narozdiel od nejakých ťažkých pánbožkárov, ktorí si dovolia sex tak po treťom decku.
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."