14. 07. 2014, 17:19:54
Rozumím té myšlence, ale nejsem o její nutnosti zcela přesvědčen. Obecně vytváření žebříčků je poměrně kluzká cesta. Debatování tady by nemělo být o tom, kdo získá kolik "likes". Jsem tu celkem krátce, přesto po nějaké době moc dobře vím, čí příspěvky se mi libí, čí jsou kvalitní v tom či onom pohledu, že když někdo přispěje do tématu Co právě čtete, tak že to stojí za přečtení atd. Prostě tak trochu jakési kdo je kdo si v hlavě udělám. Jsou to samozřejmě pouze mé dojmy a úsudky, ale nějaké tabullky a grafy s množstvím příspěvků, likes, natož ještě ve vztahu typu jaké procento příspěvků dostalo likes a od koho to sotva povyší na nějakou kvalitativně vyšší úroveň. No, nevím.
Jsou prostě věci, které se číselně obtížně zachycují a vyjadřují. To, zda-li je mi někdo sympatický, ať už v celku nebo třeba jen v určitém ohledu podle mě přesně do této kategorie patří.
Jsou prostě věci, které se číselně obtížně zachycují a vyjadřují. To, zda-li je mi někdo sympatický, ať už v celku nebo třeba jen v určitém ohledu podle mě přesně do této kategorie patří.
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment (Ralph Waldo Emerson)