11. 04. 2014, 16:58:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11. 04. 2014, 16:59:59 uživatelem kirma-diskusni-forum-kX6on.)
(10. 04. 2014, 23:57:52)fispulienka Napsal(a): - jsem absolutně nezkušená ( což vzhledem k mému věku vypadá divně)divný to je, ale divný je super...
nezkušenost u holky nevadí (hlavně tedy pokud je to "nezávazně")...fakt ne. Ani v 35...
(11. 04. 2014, 13:31:19)Morwen Napsal(a): Tak teď by to chtělo zapracovat na postupném odstranění "důvodů":to je pravda...leč..ze své zkušenosti...
- komunikaci je líp začít se učit s lidmi, se kterými nepočítáš přímo na partnerství
já jsem často velmi demotivovaný se zajímat o někoho, kdo mě nezajímá...jen z důvodu, abych se "procvičil" v socializaci...příp. v balení. Vím, že bych měl...ale....--- aergh! ..fuj.. tf. Málo kdy se přemůžu. (teda..abych to upřesnil...mám dojem, že jsem se ještě nikdy nepřemohl )
(11. 04. 2014, 13:31:19)Morwen Napsal(a): a spousta mužů naopak nemá ráda "neženské" tvary...já bych všem tzv. baculkám... doporučil, ať hlavně neříkají, že jsou baculky a raděj napíšou svou váhu. Já s "baculkami" zásadně nechci nic mít...ale pokud má holka 82kg na 170cm...tak to není tak zlý. Když totiž slyším "baculka", tak fantazie zapracuje a představím si nějakou morbidní až život ohrožující obezitu... Když dá holka číslo, tak si ji dovedu jasně představit.....a třeba těch 82 na 170 stále může být ještě atraktivní a to říkám jako člověk, který do inzerátu nikdy nezopemene připsat, že hledá "štíhlou"..holku.
(10. 04. 2014, 23:57:52)fispulienka Napsal(a): - a nejsem přirozeně komunitativníto je problém hlavně tehdy, pokud tě přitahují "přirozeně komunikativní" muži... Obávám se, že tady nezbude než si na ně nechat zajít chuť.
já třeba o přirozeně komunikativní ženy zájem nemám...vím, že by to neklapalo a hlavně, že bychom se nepřenesli přes úvod...já též nejsem komunikativní a komunikativní žena to nebude tolerovat.
naopak takoví ti zakřiklí lidé jsou z mé zkušenosti mnohem víc tolerantní k ostatním zakřiklým a dokáží se přes to přenést. Ví totiž, že jakmile jsou prolomeny ledy (což teda může trvat i týdny čistého času..ale stále je to zlomek času k střední době trvání vztahu), tak nic jako "nekomunikativnost" neexistuje.