Pro všechny členy fóra tady nějakou dobu máme seznamku. Třeba tam právě ty najdeš spřízněnou duši.
Doporučujeme přečíst pravidla fóra a řídit se jimi. Za jejich neustálé nedodržování hrozí omezení přístupu.

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nováček
(03. 04. 2014, 18:41:05)drummond Napsal(a): Bohužel si mě lidé nemohou zaškatulkovat do kolonky „ten je divnej“, „ten je teplej“ apod., naopak řeší, proč nemám děti, proč nemám ženskou, když jsem tak „skvělá“ partie. Je to hodně únavné. Začínám si připadat jak schizofrenik, protože vedu jakýsi dvojí život, navenek jsem nějak vnímán a do jisté míry i tak musím vystupovat, přitom jsem někdo úplně jiný. A nejsmutnější je, že to je jen kvůli sexu. Jako kdyby to měla být alfa a omega všeho. Asi je.

jj, žádný emočně inteligetní člověk to na světě nemá jednoduché. Právě proto, že je (tou) většinou nucený žít tak, jak žije ona, a která mu každou jinou možnost upírá pod hrozbou posměšků / vyhoštění ze středu / pronásledování / ...

Většina se tě nikdy nebude snažit pochopit, nikdy s tebou nebude diskutovat, namáhat mozkové závity atd., protože je líná, a většiou vidí kolem sebe stejné lidi, kteří žijí stejně - stejný (pomýlený) pudový způsob života.

Musíš si svoje pochopení světa obhájit (pokud ovšem není odchýlené ), ale nikoliv před nimi, ale v sobě, v nitru - nenechat si od nich kazit štěstí, náladu, život,...
Jenže mnozí si v nitru obhajují, ba hýčkají, sobectví. To je nebezpečí.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
nováček - od drum-diskusni-forum-mond - 03. 04. 2014, 18:41:05
RE: nováček - od -diskusni-forum- - 03. 04. 2014, 23:16:31
RE: nováček - od Aline-diskusni-forum-Daryen - 04. 04. 2014, 09:21:48
RE: nováček - od Mor-diskusni-forum-wen - 04. 04. 2014, 09:36:52
RE: nováček - od sum-diskusni-forum-avA - 04. 04. 2014, 13:13:44
RE: nováček - od sk8 - 04. 04. 2014, 18:15:43

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)
Partneri / zpetne odkazy: BIGvideo.cz – 10 000+ videí zdarma! Googluj Autobaterie Stock charts Forex