04. 04. 2014, 17:35:39
(29. 03. 2014, 13:24:46)UweFiltr Napsal(a): Co bys s těma homosexuálama chtěl udělat? Převychovat? Nebo rovnou zlikvidovat, aby "nenakazili" někoho dalšího?
pro Nih.: Tato věta je přímý útok. Pokud to vnímáš jinak, už žiješ jinde. V agresi, protože ji nevnímáš.
(04. 04. 2014, 10:31:53)Nihillus Napsal(a): sk8: mám takový pocit, že UV se nenechal strhnout žádnou "vlnou nenávisti" ani nepředhodil násilné řešení.. jeví se mi to spíš jako hyperbolický obrat, kterým tě pobízí, abys nadhodil nějaké řešení toho problému, o kterém ses rozhodl tady tak sáhodlouze kázat.
A sám jsi si odpověděl: "... o kterém ses rozhodl tady tak sáhodlouze kázat."
Možná už jsem to vysvětlil dostatečně pro lidi, kteří porozumět chtějí.
Jenže většina těch, kteří se tady nevyjádřili, je zastrašená obhajovateli vadného (homosexuálů, lenosti, konsumismu), např. hic iacetou, zerubisem, takže se bojí něco napsat, aby nebyli těmito lidmi rozmetáni.
Jako příklad viz třeba některé příspěvky Nely, kde si stěžuje na bezohlednou tvrdost hic iacet. Jiní to po čase vzdali, když viděli, že je tu jen několik málo jedinců, kteří se zastávají dobra a porozumění, a odešli odsud.
Diskutovat nebo zastrašovat (urážet, spolčovat se, obhajovat vadné,...) je rozdíl.