29. 03. 2014, 11:21:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29. 03. 2014, 11:40:41 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(29. 03. 2014, 10:38:27)sk8 Napsal(a):Já ti pouze odpověděl na dotaz, co je to homosexualita.(29. 03. 2014, 09:20:52)adevr Napsal(a):Tomuhle nerozumím. Proč bych měl mít důvod osahávat stejné pohlaví? Jak jsi k tomu dospěl? Na základě jakých informací kde?(29. 03. 2014, 03:18:49)sk8 Napsal(a): A když už jsme u té homosexuality. Co to vlastně je? Čím je způsobená?A co je ta homosexualita, jak píšeš? No, možná to znáš, pokud máš nutkání vzít např. do úst šourek svého kamaráda ...budeš homosexuál.
Ale nic si z toho nedělej...
Jinak je to urážka, a za tu je normálně facka, tady ban. Tedy mezi normálními lidmi, ne právě mezi obhajovateli homosexuálů a spol., kteří se budou duševně trýznit navzájem - jízlivostí, skrytými útoky, ale nikdy nic řešit nebudou, právě proto, že jsou duševně slabí - líní jak veš.
Pokud se ale jenom mstíš, protože chceš podpořit hic iacet (v jejích vadných názorech), tak děláš chybu. Něco špatně. Opět: přemýšlej.
Řekni mi: imponuje ti hic iacet? Čím? Jakými názory? Tím, že je krutá a dominantní a jde po krku každému, kdo nemá stejné názory jako ona a snaží se ho vyštípat? To ti imponuje? Sviňárny, které sám zkoušíš?
Uvedl jsem to jako zcela popisný a faktický příklad a použil tvou osobu, aby to bylo pro tebe snažší k pochopení. Je to běžná záležitost a řečnická pomůcka...
Ale zdá se, že ve tvém vnímání vskutku nebude vše v pořádku.
A co se týče Hic iacet, tak odpovím, ale jen kvůli ní.
Beru ji jako normálního člena fóra , který má právo se vyjádřit k věcem zde probíraných, tak jako každý.
To, že má názory založené na dostatečném rozhledu, a dovede si je vyargumentovat... mohou některým takto nevybaveným lidem, toužících po obdivných komentářích, vadit. Ale znáš to ...psi štěkají a karavana jde dál.
A jestli ti mohu poradit, tak třeba v Putinovském Rusku by jsi se obdivovatelů za své názory o homosexualitě i dočkal...tak se nauč azbuku...
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell