10. 03. 2014, 22:12:19
Teda... nechcem byť nemiestny, ani to neber nijak zle, ale čo tvoje pohlavné orgány, si s nimi zmierená, alebo ich tiež nemáš nejak extra v láske?
- No ja som asexual typu B... teda co som si o tom zatial nasla: Ide o jedincov, ktorí túžia po romantickej blízkosti druhého pohlavia, ale nemajú chuť na telesné spojenie. Môžu mať radi telesné dotyky a prítomnosť partnera, ale pri sexe sa cítia byť "zneužívaní" partnerom. V prípade, že tento typ asexuála nadviaže vzťah s neasexuálom, musí urobiť ústupky voči partnerovi, ktorého libido je na normálnej úrovni. Vhodnejšou voľbou je preto hľadať si asexuálneho partnera.
Inak vitaj medzi nami, vidím, že si nabrúsená ako britva nieže ma rozrežeš.
[/quote]
- Ja som velmi dobra. Len mam svoje zvyky a praktiky
- No ja som asexual typu B... teda co som si o tom zatial nasla: Ide o jedincov, ktorí túžia po romantickej blízkosti druhého pohlavia, ale nemajú chuť na telesné spojenie. Môžu mať radi telesné dotyky a prítomnosť partnera, ale pri sexe sa cítia byť "zneužívaní" partnerom. V prípade, že tento typ asexuála nadviaže vzťah s neasexuálom, musí urobiť ústupky voči partnerovi, ktorého libido je na normálnej úrovni. Vhodnejšou voľbou je preto hľadať si asexuálneho partnera.
Inak vitaj medzi nami, vidím, že si nabrúsená ako britva nieže ma rozrežeš.
[/quote]
- Ja som velmi dobra. Len mam svoje zvyky a praktiky
We really are nothing but pathetic puppets to our genitals. [/font]