09. 03. 2014, 22:51:09
(07. 03. 2014, 14:48:07)Haguro Napsal(a): Vlastne pohlavne organy druhych sa mi hnusia. Neviem si predstavit, zeby som sa toho dotkla, videla to...alebo zeby sa to nedaj boze malo dotknut mna....
Teda... nechcem byť nemiestny, ani to neber nijak zle, ale čo tvoje pohlavné orgány, si s nimi zmierená, alebo ich tiež nemáš nejak extra v láske?
(07. 03. 2014, 14:48:07)Haguro Napsal(a): Vam nepridu ako opice?
Opice? Príde mi smiešne, keď ľudia spolu súložia, sú to také divné pohyby, divne sa pri tom tvária a vydávajú divné zvuky. A stále nechápem, čo z toho majú, je to dosť špinavá aktivita (a zas sme pri tej špine ) ... ale nie, neprídu mi ako opice. Ono zas veľká promiskuita môže byť aj nejaká choroba - nie len sexuálna, ale aj psychická, čiže v konečnom dôsledku sú aj ľudia, čo za to v podstate nemôžu. To ale neznamená, že zastávam tých, čo fakt vyšukajú pol mesta a ešte sa s tým chvália.
Ale ako tu už kdesi zaznelo, tuším tu:
(09. 03. 2014, 14:58:00)UweFiltr Napsal(a): Ať si lidi šukaj jako zvířata. Mně to je úplně jedno. Akorát mi vadí, když má někdo potřebu mi o tom vyprávět. A to dělá teda hodně lidí.
Tak áno, aj mne vadí, keď mi o tom niekto rozpráva. Vadí mi aj to, keď sú mladé páry ešte stále otupené pudmi a vrhajú sa na seba hlava nehlava aj na verejnosti a dobre že sa tam nepototo. A obchytkávanie hlavne za rite, prsia a a medzinožie je totálne tabu.
Inak vitaj medzi nami, vidím, že si nabrúsená ako britva nieže ma rozrežeš.
"Pluto vyšle arciďábla Belfagora na tento svět a uloží mu za povinnost, aby se oženil;
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."
stane se, Belfagor si vezme ženu;
a nemoha snést její zpupnost, dá radši přednost návratu do pekel, než aby se s ní znovu svázal."