06. 03. 2014, 11:39:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06. 03. 2014, 11:44:03 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(06. 03. 2014, 11:29:31)Charlie Napsal(a): Inak ten pravopis aj mňa dosť zmlátil, cítim sa pokrivený. No snažil som sa to takte ignorovať a byť veľmi slušný, mladý a krásny Charlie.
Asi bych to taky ignoroval, a nebyl za toho ironického starého, škaredého, zlouna Adevra ... , ale podíval jsem se Marrjaaně i na profil.
Teda mám lehkou dislexii, jsem levák přeučený na praváka, takže dělám taky kiksy a přehazuji písmena...ale lidi kteří si můj názor přečtou, si zaslouží úctu aspoň tím, že si to po sobě přečtu, opravím... a nenutím je číst...pravopisné chyby.
Kdyby Jana Husa který vymyslel nabodeníčka a zušlechťoval český jazyk, neupálili v Kostnici a popel nevysypali do řeky...tak by teď rotoval v hrobě jak vrtule z turbíny.
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell