24. 02. 2014, 10:35:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24. 02. 2014, 11:01:49 uživatelem ad-diskusni-forum-evr.)
(23. 02. 2014, 13:22:57)Charlie Napsal(a): Tak mne sa zmenil hlas nedávno, keďže na mňa dolahlo (a skôr asi aj na moje hlasivky) nejaké prechladnutie. Tak mám zas trošku inší hlas ako obvykle. A to som sa nemusel ani prekliknúť.
No jo, vlastně se mi taky několikrát změnil jen tak v průběhu let.
Třeba po koncertě Katapultu ( ještě za ,,Dědka"), z kterého vyklubal neskutečný několika hodinový mejdan, pak taky po jednom z prvním koncertů Elánů po úrazu Joža Ráže, když tenkrát po všech přídavcích nechali publikum vydusit asi deset minut aby pak přišli na podium s prvními tóny tehdy přepopulární Vody.....Kdo pamatuje ví.
Byl to takový řev a rachot že málem spadla ta narvaná sportovní hala Rondo v Brně.
A naposledy jsem dva dny mluvil chraplákem po koncertu Rammsteinů...
No a někdy, po vehementním pění popěvků u táborových ohňů, tak to po kuropění taky chvilku moje hlasivky chraplavě sípou jako bych vykouřil tunu padělaných Máček.
A to jsem nekuřák. A nezpěvák. A nezdvořák a nekalota. A i nekňuba, ať už je to co chce.. .
A měl bych už dnes konečně začít něco pořádnýho dělat.
A to nemám ani manželku, tak se musím buzerovat sám...
...............................................................
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell
,,Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají." George Orwell